12.7.14

Υποδεχθείτε τις Νέες Action Κάμερες Nilox


Η Nilox δημιουργήθηκε στην Ιταλία το 2005, από την εταιρία Esprinet Europe, μία από της μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας στην Νότια Ευρώπη. Με την κύρια ανάπτυξη της στο τομέα των διαδραστικών καμερών να γίνεται στην Ισπανία, η Nilox έχει καταφέρει να είναι η Νο1 σε όποια χώρα δραστηριοποιείται.


Σας παρουσιάζουμε τα τρία που θα βρείτε άμεσα στα καταστήματα μας:



Nilox Mini Action Cam

Η πρώτη Action Camera με τιμή κάτω από 100€ και εξαιρετικά χαρακτηριστικά για την κατηγορία της. 

Nilox F-60 Marc Marquez 93

Η F-60 θα καταγράψει τις περιπέτειές σας σε Full HD με 60 fps. Προσφέρεται με αδιάβροχη θήκη στα 60 m και έχει ευρυγώνιο φακό 175ο 




Nilox F-60 EVO





Η F-60 EVO όντως αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε καθώς είναι μία εντελώς νέα κάμερα και όχι μία νέα έκδοση της F-60. Με ανάλυση 1080p60 fps full HD, 10 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο, 16 mega pixel φωτογραφία, αδιάβροχη στα 100m και πάνω από όλα με wifi. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ελέγχεις την κάμερά σου μέσω του smartphone/tablet σου (μπες στο Apple Store ή Android Store και ψάξε την εφαρμογή Nilox f-60 EVO), μπορείς να σώζεις και να μοιράζεσαι τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τους φίλους σου άμεσα. 

Η EVO περιέχει στον βασικό εξοπλισμό την πίσω LCD οθόνη και μερικά άλλα χρήσιμα αξεσουάρ (ακόμη και ένα μικρόφωνο!) Η EVO έχει δοκιμαστεί σε ακραίες καταστάσεις και είναι έτοιμη να σε ακολουθήσει οπουδήποτε και πάντοτε. 

Η EVO έχει πλήρη γκάμα από αξεσουάρ όπου μπορείς να διαλέξεις αυτά που σου ταιριάζουν και να έχεις την κάμερα σου σε κάθε περιπέτεια. 



To e-moto.gr είναι πάντοτε κοντά σας, να σας βοηθήσει και να λύσει όποια απορία έχετε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...