11.5.16

Παρουσίαση Πέταλο Κλειδαριά Μοτοσυκλέτας ABUS Granit Power 58


Ο τομέας της ασφάλειας στους σύγχρονούς ρυθμούς της πόλης, είναι ένα θέμα που κατά καιρούς, όλους μας έχει απασχολήσει. Ιδίως όταν πέφτουν τα φώτα τα πράγματα για τους επίδοξους ληστές μοτοσυκλετών γίνονται όλο και πιο εύκολα.

 Όλοι έχουμε δει κατα καιρούς διάφορα video από κλοπές μοτοσυκλετών. Εφοδιασμένα με διαφόρων ειδών αντικλεπτικά συστήματα. Η αλήθεια είναι οτι αν ένα δίκυκλο έχει μπει στο μάτι των ληστών τότε μόνο η τύχη μπορεί να ανατρέψει μία κατάσταση. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει οτι δεν πρέπει να ασφαλίζουμε την μοτοσυκλέτα μας, με τα καλύτερα αντικλεπτικά συστήματα.

Ένα από αυτά είναι το πέταλο της ABUS με δείκτη ασφαλείας 20 και ονομασία Granit Power X-Plus 58.



Τα αντικλεπτικά πέταλα, όπως έχουμε μάθει να τα λέμε εδώ στην Ελλάδα, είναι μία κλασσική μέθοδος ασφάλισης μοτοσυκλέτας. Πρόκειται για συμπαγής κατασκευή, χωρίς κινούμενα μέρη που  ασφαλίζουν συνήθως μπροστινό τροχό με ανάρτηση. Από την πρώτη φόρα αμφάνισης τους έχουμε διάφορες δειπαραλλαγές και κυρίως για ποδήλατα με μικρότερο δείκτη ασφαλείας που προσοχή δεν ενδείκνειται για χρήση μοτοσυκλέτας. Ένας τρόπος να το καταλάβετε αυτό είναι η τιμή τους! Ένα πέταλο της Abus με προδιαγραφές για μοτοσυκλέτα ξεκινάει από 100€..

Ας περάσουμε όμως στο Granit Power X-Plus 58 όπου και θα σας παρουσιάσουμε. Αντικειμενικά όμοιο του σε προδιαγραφές και πιστοποιήσεις ασφαλείας δεν υπάρχει παρά μόνο από την ναυαρχίδα της ABUS το Extreme X-Plus 59.

To Granit X-Plus 58 έχει δοκιμαστεί στις παρακάτω μορφές παραβίασης:

Κόψιμο Πείρου
Σπρευ παγου
Πριονι μεταλλου
Τρυπανι
Σπασιμο
Αφαιρεση Σωματος
Σκουρια
Διαρηξη

Πιάνοντας το στα χέρια μας, κατευθείαν νιώθουμε την συμπαγής κατασκευή που φτάνει τα 2,5 κιλά, και ωφείλεται στα υψηλής ποιότητας κράματα μετάλλου που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του. Το πέταλο είναι εφοδιασμένο με ειδική επένδυση ώστε να μην χαράζει την ζάντα της μοτοσυκλέτας σας.

Στην συσκευασία τώρα που είναι απλή χάρτινη, θα βρούμε την κάρτα αντικατάστασης κλειδιού και 2 κλειδιά το ένα με LED φωτισμό. Στην συσκευασία δεν παρέχεται βάση μεταφοράς.

Η λειτουργία του Granit X-Plus 58 είναι απλή, δεν θα σας δυσκολέψει και μπορεί να γίνει ακόμα και με γάντια. Ανοίγουμε το την προστατευτική θύρα ξεκλειδώνουμε, τραβάμε και βλέπουμε οτι το πέταλο θα χωριστεί σε δύο κομμάτια. Ας δούμε όμως με πιο λεπτομέρεια την λειτουργία του:
Το πέταλο των 16 χιλιοστών πάχους, σπρώχνει τους 2 πείρους, μαγκώνει στις εσοχές και με το κλειδί ασφαλίζει.

Μπορεί σε κάποιους να φανεί υπερβολική η όλη ιδέα, κατασκευή αλλά και τιμή. Μία απλή απάντηση είναι σε το 20ετίας πέταλο της ABUS  που βρήκαμε, που είναι 100% λειτουργικό και ακόμα μπορεί και ασφαλίζει την αγαπήμενη Vespa του φίλου μας. Με μόνη συντήρηση λίγο ειδικό λάδι στην κλειδαριά!

Επομένως αν αναζητάτε μέγιστη ασφάλεια και διάρκεια στο χρόνο το πέταλο της ABUS είναι μονόδρομος.

Δείτε το video:




Πατήστε εδώ για το δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...