14.1.16

After Market Μετάδοση Κίνησης για Piaggio Beverly 350


Συλλέξαμε τα καλύτερα και πιο επώνυμα ανταλλακτικά για την μετάδοση κίνησης του Piaggio Beverly 350 και σας την παρουσιάζουμε, με μία ματιά. 


Μπίλιες Μετάδοσης:


Διατηρήστε την εκρηκτική χαμηλή επιτάχυνση και φθάστε στις υψηλότερες κορυφαίες ταχύτητες. 
Τα Dr. Pulley Sliders είναι αντίβαρα για την εμπρός φυγοκεντρική τροχαλία του scooter με διαφορετική σχεδίαση από τα κοινά στρογγυλά ράουλα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα γνήσια ή στα βελτιωμένα Variator.


Δείτε περισσότερα στο site μας.




Ιμάντας Μετάδοσης:

Ο νέος ιμάντας της Malossi διακρίνεται για την ειδική στρώση kevlar στο εσωτερικό του, χαρίζοντας, περισσότερη αντοχή, επιβράδυνση φθοράς, βελτιωμένη γεωμετρία, καλύτερες επιδόσεις.
Δείτε περισσότερα στο site μας.



Η Bando Chemical Industries, με 17 εργοστάσια σε 15 χώρες, έχει την έδρα της στο Κόμπε της Ιαπωνίας. Είναι Παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ιμάντων μετάδοσης ισχύος για όλα σχεδόν τα scooter ΟΕΜ καθώς διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο διανομής. 

Δείτε περισσότερα στο site μας.




Βαριατόρ(Variator):

Τα βαριατόρ Malossi έχουν σχεδιαστεί να βελτιώνουν με απλό τρόπο χωρίς πατέντες τις επιδόσεις των σκούτερ και να αλλάζουν 5 ταχύτητες αντί για 3. Προσθέτουν μία ταχύτητα στην αρχή και μία στο τέλος κάνοντας πιο γραμμική την λειτουργία. 

Δείτε περισσότερα στο site μας.



Συμπλέκτης:

Οι δίσκοι συμπλέκτη της Malossi, ειδικά κατασκευασμένη για Piaggio Beverly 350, είναι αποτέλεσμα πολλών δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν σε αγωνιστικές πίστες.




To e-moto.gr είναι πάντοτε κοντά σας, να σας βοηθήσει και να λύσει όποια απορία έχετε.


1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...