7.9.15

Το e-moto.gr χορηγός στην ομάδα Centaurus Racing Team



Βοηθάμε την προσπάθεια της ομάδας Centaurus Racing Team, που προέρχεται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, με χορηγία μπουζί Honda για το κινητήρα τους, ο οποίος είναι Honda CBR 600RR 2007.

Η ιδιαίτερη κατασκευή του Πανεπιστημίου συμμετέχει στον διαγωνισμό Formula SAE που διοργανώνεται από την SAE International (SAE Society of Automotive Engineers) και τους κατά τόπους συνεργάτες της (IMechE-Institution of Mechanical Engineers, ATA-Associazione Tecnica dell'Automobile) και ξεκίνησε το 1978 στην Αμερική.

Στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του περιλαμβάνει το σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου τύπου Formula, η οποία συνοδεύεται από μια σειρά στατικών και δυναμικών δοκιμασιών που έχουν να κάνουν με την πρωτοτυπία στη σχεδίαση και την κατασκευή του, την ανθεκτικότητα και την οδηγική συμπεριφορά του.

Η γενική ιδέα του διαγωνισμού είναι ότι μία φανταστική κατασκευάστρια εταιρεία έχει δώσει ως εργολαβία σε μία σχεδιαστική ομάδα μηχανικών να αναπτύξει ένα μικρό αγωνιστικό αυτοκίνητο τύπου Formula. Το όχημα αυτό εξετάζεται ως προς τα δυναμικά και στατικά χαρακτηριστικά του και ως ένα προϊόν που πρέπει να κατασκευαστεί και να πουληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...