2.6.16

Φωτογραφίες Από το Concept Cafe Racer KTM CR8



Η KTM με την κατασκευή του RC8 είχε τις καλύτερες διαθέσεις, εισαγωγής στο μαγικό κόσμο των superbikes. Όμως με ανταγωνισμό εταιρίες κολοσσούς, Honda, Yamaha, BMW, Ducati, Suzuki κα, και μοτοσυκλέτες άνω των 160 ίππων φάνηκαν δύσκολες οι πωλήσεις του μοντέλου από την πρώτη στιγμή. Οι ειδικοί πάντως ανέλυσαν την αποτυχία της KTM καθαρά στην επιλογή κινητήρα, που αν το σκεφτείς με V-2 κινητήρα δεν υπάρχει καμία πλέον superbike, παραμόνο τετρακύλινδρα εν σειρά και V-4.

Παρ'ολα αυτά όμως με MotoGP μοτοσυκλέτα στα σκαριά τώρα η KTM σκέφτεται την δημιουργία ενός cafe racer, CR, που αντικειμενικά με αυτό τον κινητήρα του RC8 η ιδέα και το αποτέλεσμα θα ήταν τέλειο!

Τα πρώτα σχέδια έρχονται από τον Ιταλό σχειδαστή Mirco Sapio, με την μοτοσυκλέτα να έχει γνήσια cafe racer στοιχεία, όπως τροχούς με ακτίνες, αυστηρά μονόσελο, προχωρήμενη σχεδίαση και άφθονο carbon.

Καινοτομία και νέες ιδέες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ιδέα του Mirco. Σχεδίασε ένα πανέρμορφο μπροστινό LED φανάρι, με περιμετρική κάλυψη φωτός συν ψύξη και αυτό γιατί στο κέντρο είναι η εισαγωγή αέρος του κινητήρα! Απλό, όμορφο και έξυπνο..

Ωστόσο μέχρι να δούμε κάτι παραπάνω μπορούμε να ονειρευόμαστε..

Δείτε τις φωτογραφίες:














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...