18.1.20

Συμβουλές: Πως Να Πουλήσεις Την Μοτοσυκλέτα Σου.

Πως Να Πουλήσεις Την Μοτοσυκλέτα Σου.


Έφτασε η ώρα να πουλήσεις την μοτοσυκλέτα σου. 


Στην εποχή του internet η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ποτέ. Μπαίνεις σε ένα site με αγοραπωλησίες(car.gr / xe.gr / facebook.com), κάνεις την καταχώρηση σου και περιμένεις.

Υπάρχουν όμως κάποιες απλές συμβουλές που θα μπορούσαν και αξία να δώσουν παραπάνω στην μοτοσυκλέτα σου αλλά και να επισπεύσουν τον χρόνο αναμονής μέχρι την πώληση.

Λειτουργικότητα

Τσέκαρε την μοτοσυκλέτα σου από άκρη σε άκρη οτι είναι 100% λειτουργική. Δες φώτα, φλας, χειρολαβές, διακόπτες, όργανα ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Εκτίμηση

Ψάξε στο internet για ανάλογες μοτοσυκλέτες και πάρε μία γεύση οι "ανταγωνιστές" σου πόσο πουλάνε. Ανέβασε ή κατέβασε τιμή ανάλογα με τους στόχους που έχεις θέση.

Αγγελία

Γράψε μία ειλικρινής αγγελία για την μοτοσυκλέτα σου. Αν είσαι πρώτος κάτοχος, τι χρήση τι έχεις κάνει, κάνε αναφορά στα service, στο βιβλίο service κλπ. Οι αγοραστές στην διαδικασία ψαξίματος κοιτάνε και ελέγχουν τα πάντα πριν φτάσουν στο σημείο να σηκώσουν το τηλέφωνο.

Μαζέματα

Κάνε μικρό μαζέματα και αντικατέστησε ότι αναλώσιμο είναι για αντικατάσταση. Μπορεί να δώσεις έως και 50€ για ένα ζευγάρι χειρολαβές, ένα σπρέι αλυσίδας, μία αλοιφή για γρατζουνιές, ένα ζευγάρι τακάκια ή ένα σπασμένο φλας, αλλά μπορεί να κερδίσεις μέχρι και 500€. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απευθυνθείτε σε ένα συνεργείο και ζητήστε να σας βοηθήσουν.

Πλύσιμο - Γυάλισμα

Πλύνε την και γυάλισε την όσο πιο καλά μπορείς. Και αν δεν μπορείς να την κάνεις σαν καινούργια κλείσε ένα ραντεβού σε ένα πλυντήριο ειδικά για μοτοσυκλέτες. Εσύ θα αγόραζες κάτι που είναι βρώμικο;

Διάβασε εδώ πως να την πλύνεις!

Περιττά στοιχεία

Αφαίρεσε από πάνω της ότι έξτρα διακοσμητικό είχες τοποθετήσει. Αυτοκόλλητα, σταυρούς ή σεμεδάκια πονηρεύουν τον αγοραστή. Ειδικά τα αυτοκόλλητα καθώς υποψιάζουν για χτυπήματα και γρατζουνιές.

Αξεσουάρ

Αφαιρέστε αξεσουάρ που δεν συνοδεύονται με την μοτοσυκλέτα. Είναι άδικο και άτιμο να δείχνεις μοτοσυκλέτα με βαλίτσα και εξάτμιση και στην τηλεφωνική επικοινωνία να λες ότι είναι έξτρα με παραπάνω τιμή. Αφαίρεσε τα και γράψε στην περιγραφή ότι επίσης δίνονται και υπάρχουν αξεσουάρ.

Φωτογράφιση

Και τέλος το σημαντικότερο κομμάτι που λίγοι δίνουν βάση. Οι σωστές φωτογραφίες προσθέτουν εμπιστοσύνη, σοβαρότητα. Φωτογραφίζετε μόνο στην επιθυμητή κατάσταση και ιδανικά αφού έχουν γίνει όλα τα παραπάνω. Βρείτε ένα φωτεινό μέρος και τραβήξτε όσες πιο πολλές φωτογραφίες μπορείτε. Δώστε στον αγοραστή μία πλήρη εικόνα του προϊόντος και έτσι δικαιολογήστε τα παραπάνω χρήματα που μπορεί να ζητάτε.

Σου φαίνεται βουνό; Το εξειδικευμένο προσωπικό του e-moto.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει για την σωστή προετοιμασία της μοτοσυκλέτας σου.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε στο 212-1043000 και 2106852600.
http://e-moto.gr
Αντιγόνης 2, Χαλάνδρι

Καλές πωλήσεις!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...