27.5.19

Γιατί WD40; Που το χρησιμοποιώ; 5 Κύριοι Λόγοι Για Να Το Έχετε Στην Συλλογή Σας

Γιατί WD40; Που το χρησιμοποιώ; 5 Κύριοι Λόγοι Για Να Το Έχετε Στην Συλλογή Σας

1. Απομακρύνει την υγρασία 
Πως απομακρύνω την υγρασία από τις φίσες και τα καλώδια; WD-40® Διώχνει την υγρασία, στεγνώνει γρήγορα ηλεκτρικά συστήματα για την εξάλειψη υγρασίας που προκαλεί βραχυκυκλώματα.

2. Προστατεύει 
Πως προστατεύω μεταλλικές επιφάνειες από την διάβρωση και την υγρασία; WD-40® Προστατεύει μεταλλικές επιφάνειες με ανθεκτική φόρμουλα στη διάβρωση ως ασπίδα έναντι υγρασίας και άλλων διαβρωτικών στοιχείων.

3. Ελευθερώνει μπλοκαρισμένους μηχανισμούς 
Πως λύνω σκουριασμένη βίδα και πως χαλαρώνω άξονα με σκουριά; Ο χημικός τύπος του WD-40® πετυχαίνει 100% αφαίρεση σκουριάς. Χαλαρώνει τη σκουριά και ελευθερώνει μαγκωμένα ή σκουριασμένα μεταλλικά μέρη.

4. Αφαιρεί Πως αφαιρώ αυτοκόλλητα, ετικέτες, βρομιά και γράσο; 
WD-40® Διεισδύει κάτω από το γράσο, βρομιά και λίγδα αφαιρώντας τα. Διαλύει επίσης κόλλες, επιτρέποντας την εύκολη αφαίρεση των ετικετών, ταινιών και αυτοκόλλητων.

5. Λιπαίνει 
Πως λιπαίνω καδένες, μεντεσέδες, πείρους και ντίζες; Τα λιπαντικά συστατικά του WD-40® είναι ευρέως διασκορπισμένα και μένουν σταθερά σε όλα τα κινούμενα μέρη.

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία του WD-40 να τους πούμε τα εξής:

Το WD40 εφευρέθηκε πριν από 60 χρόνια σ’ ένα μικρό εργαστήριο στην Καλιφόρνια. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ο χημικός Norm Larsen, ο οποίος αναζητούσε ένα διάλυμα εκτόπισης νερού για τη NASA, που να προστατεύει τους πυραύλους από την σκουριά και την διάβρωση.

Ύστερα από 40 προσπάθειες, εφευρέθηκε ο χημικός τύπος του WD-40. Από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα αυτός ο χημικός τύπος παραμένει ο ίδιος. Ένα μυστικό πολύ καλά φυλαγμένο! Το WD-40 Multi-Use Product έχει μια θέση σε κάθε σπίτι και κάθε βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Η αφαίρεση σκουριάς είναι μόνο μία από τις 2.000 χρήσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...