11.7.19

Τι Ανταλλακτικά Για Παπάκια, Scooter ή Μηχανές Χρησιμοποιούν Οι Ντελιβεραδες;

Τι Ανταλλακτικά Για Παπάκια, Scooter ή Μηχανές Χρησιμοποιούν Οι Ντελιβεραδες;

Ρωτήσαμε ντελιβεραδες να μας πουν την γνώμη τους για τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούν στα “παπάκια” τους. Δεδομένου ότι κάνουν καθημερινά αρκετά χιλιόμετρα με σκληρή χρήση μέσα στην πόλη κάνοντας διανομές, έχουν παραπάνω από κάθε άλλο αναβάτη μοτοσυκλέτας άποψη για την αξιοπιστία των ανταλλακτικών και την αντοχή τους.

Στην ερώτηση μας:

«Τι σας ενδιαφέρει πιο πολύ; Το κόστος των ανταλλακτικών ή η ποιότητα;» 

Ήταν ξεκάθαροι. Ήθελαν φθηνά ανταλλακτικά για το παπί τους με αξιοπιστία και διάρκεια στο χρόνο με τα μέγιστα χιλιόμετρα ως την επόμενη αντικατάσταση τους.

Κανένας δεν απάντησε ότι δεν τον απασχολεί η ποιότητα. Ιδίως σε θέματα ασφαλείας όπως φρένα, αλυσίδες και γρανάζια, αμορτισέρ, λάμπες κλπ. Σε παπιά που οι αναβάτες τους τα έχουν τόσο ως εργαλεία δουλειάς, όσο και ως μεταφορικό μέσο για απολαυστικές βόλτες, καταλαβαίνετε ότι οι επιλογές ιδίως των αναλώσιμων ανταλλακτικών προς αντικατάσταση είναι ιδιαίτερα προσεκτικές.

Πρέπει να συνδυάσουν το χαμηλό κόστος με την καλύτερη ποιότητα. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται ο ντελιβεράς έναν εξειδικευμένο επαγγελματία σύμβουλο να τον καθοδηγήσει με την εμπειρία του σωστά ώστε να πάρει το ανταλλακτικό στην καλύτερη τιμή.

Ένα κατάστημα ανταλλακτικών μοτοσυκλετών έχει συνήθως ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το τι αναλώσιμα ανταλλακτικά πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα παπάκι η ένα σκούτερ για την σωστή συντήρηση του ώστε να αντέχει στην σκληρή καθημερινή λειτουργία του χωρίς να πονάει η τσέπη του ιδιοκτήτη.

Παλιότερα ο κάθε ντελιβεράς λοιπόν εμπιστευόταν ένα μαγαζί πώλησης ανταλλακτικών η ένα εξειδικευμένο συνεργείο μοτοσυκλετών της περιοχής του με τον μηχανικό να έχει τον πρώτο λόγω στην επιλογή των ανταλλακτικών για το μηχανάκι του. Στις μέρες μας έχει προστεθεί και ένας νέος τρόπος ακόμη πιο άμεσος, γρήγορος και εξίσου αξιόπιστος τις περισσότερες φορές.

Με την χρήση της τεχνολογίας μπορεί να έχει ο καθένας πρόσβαση στη πληροφορία μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του η το smartphone. Μπορεί να διαβάσει κριτικές προϊόντων που τον ενδιαφέρουν, μπορεί να συγκρίνει προϊόντα μεταξύ τους, να συγκρίνει χαρακτηριστικά, μάρκα και τιμές, μπορεί να επιλέξει την φθηνότερη τιμή ανταλλακτικού, μπορεί με ένα κλικ ή ένα τηλέφωνο να το παραλάβει στο χώρο του, μπορεί να μάθει κόστος με μεταφορικά για online παραγγελία, μπορεί από εκεί που βρίσκεται να πάρει μια προσφορά για την τοποθέτηση εφόσον το eshop έχει και συνεργείο στην περιοχή που τον εξυπηρετεί, μπορεί να έχει πρόσβαση σε τεχνικές πληροφορίες για το μοντέλο του.

Τέλος υπάρχει και ο παραδοσιακός τύπος ντελιβερά που δεν χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά μέσα, αλλά την κλασική τηλεφωνική επικοινωνία. Μπορεί να καλέσει έναν άνθρωπο από το κατάστημα που εμπιστεύεται ο όποιος είναι δίπλα του κάθε στιγμή που τον χρειάζεται, τον βοηθάει να αποφασίσει με γνώμονα τη σχέση τιμής - ποιότητας ως προς τι ανταλλακτικό πρέπει να χρησιμοποιήσει στο παπί, στο scooter η την μοτοσυκλέτα του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...