14.8.19

Τέλη κυκλοφορίας Μοτοσυκλετών για το 2020: Καμία Αύξηση


Όπως όλα δείχνουν δεν θα έχουμε επιβαρύνσεις στα τέλη κυκλοφορίας των μοτοσυκλετών (και λοιπών οχημάτων ευρύτερα) για τη νέα χρονιά, αλλά και δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια μείωσή τους.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, στα πλαίσια της προσπάθειας της κυβέρνησης για τη μείωση της επιβάρυνσης των πολιτών και των επιχειρήσεων δεσμεύτηκε πως δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση για τα τέλη κυκλοφορίας το 2020. Πιο συγκεκριμένα η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου έχει ως εξής: «Καμία επιβάρυνση δεν έχουν τα τέλη κυκλοφορίας 2020. Οι πολίτες δεν πρόκειται να πληρώσουν τις αλλαγές που θα προκαλέσει το νέο πρότυπο WLTP και η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει αναπροσαρμογές οι οποίες θα είναι προς όφελος των πολιτών. 

Άλλωστε, η μείωση της επιβάρυνσης των πολιτών και των επιχειρήσεων αποτελεί βασικό στόχο της κυβέρνησης Μητσοτάκη». Παράλληλα, ο κ. Πέτσας προανήγγειλε την σταδιακή κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης μέσω του κώδικα φορολογίας εισοδήματος που θα έρθει σε λίγες μέρες στη Βουλή.

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...